Ryan Reynolds Cin Şirketini 610 Milyon Dolara Sattıktan Sonra Blake Lively, George Clooney ve Daha Fazlasından Çok Özür Diledi - VİP HABERİM

Son Yayınlar

Ana Sayfa Reklam

18 Ağustos 2020 Salı

Ryan Reynolds Cin Şirketini 610 Milyon Dolara Sattıktan Sonra Blake Lively, George Clooney ve Daha Fazlasından Çok Özür Diledi

 

Ryan Reynolds Cin Şirketini 610 Milyon Dolara Sattıktan Sonra Blake Lively, George Clooney ve Daha Fazlasından Çok Özür Diledi

Ryan Reynolds Cin Şirketini 610 Milyon Dolara Sattıktan Sonra Blake Lively, George Clooney ve Daha Fazlasından Çok Özür Diledi




Her zaman bir karakter! Ryan Reynolds , likör şirketini sattıktan sonra karısı Blake Lively ve diğer ünlü arkadaşlarına atıfta bulunarak komik bir ofis dışında mesaj yazdı .

Ryan Reynolds'un En Komik Havacılık Cin Reklamları

Bloomberg 17 Ağustos Pazartesi günü, Diageo'nun 43 yaşındaki aktörün ortak sahibi olduğu Aviation American Gin'i ve diğer Davos Brands likörlerini 610 milyon dolara satın aldığını bildirdi.


Haber yayıldıktan sonra Reynolds, "şu anda ofis dışındayken", "Aviation Gin satarken işte hala çok zor olacağını" belirten, rahatsız edici bir e-posta yazdı. Oldukça uzun bir süredir öyle görünüyor. "

“İlgili haberlerde, 'kazanmanın' ne olduğunu yeni öğrendim… Ve bu fırsatı, son 24 saat içinde kendileri ile sikişmesini söylediğim herkesten özür dilemek için kullanmak istiyorum” diye devam etti. “Avukatlarım az önce bir 'kazanmanın' ne kadar sürdüğünü açıkladılar… yani… sandığım gibi George Clooney olmadığım ortaya çıktı . Esas itibariyle, aşağıda listelenenlere özür dilerim… ve önümüzdeki aylarda ve yıllarda yardımınıza gerçekten ihtiyacım olacak. Şimdiden teşekkürler!"


Kendi İşini Yürüten Yıldızlar

Deadpool Oscar kazanan kendi likör şirketi, Casamigos çünkü yıldızı Clooney, 59 referanslı. Tekila markasını 2013 yılında arkadaşları Rande Gerber ve Mike Meldman ile kurdu ve Diageo dört yıl sonra 700 milyon dolara satın aldı.

Reynolds ise out-of-ofis mesajı, o Clooney ve Canlı, 32, hem de isim-düştü Diageo CEO'su Ivan Menezes , Dwayne ‘The Rock’ Johnson (Teremana tekila kuranlar), onun Öneri Pudra Betty White ve TGI dahil şirketler Cuma günleri, AMC Tiyatroları ve Southern Glazer's Wine & Spirits. Listenin en altında "Yatıştırıcı Lavanta Göz Yastıkları" nı işaretledi.
Ünlüler Sosyal Medyada Karşı Mücadele Ediyor

Bloomberg , Diageo'nun Aviation Gin için başlangıçta 335 milyon $ ödemeyi kabul ettiğini ve 10 yıllık bir dönemdeki performansa dayalı olarak 275 milyon $ daha düşüneceğini bildirdi. Kanada vatandaşı, 2018'in başlarında yatırım yaptığı Davos Brands'ta hissesini elinde tutacak .


Reynolds ve Gossip Girl mezunu Eylül 2012'den beri evliler ve üç kızı paylaşıyor: James, 5, Inez, 3 ve 2019'da doğan Betty .Her hafta Biz'in editörleri en yeni eğlence haberlerini çözerken Us Weekly's Hot Hollywood'u dinleyin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder